“Meerdere keer heb ik personal training van Jordy de Boer gehad en daar ben ik erg blij mee geweest. Hoewel ik een andere trainer heb is Jordy voor mij de enige trainer waar ik terecht wil als mijn trainer met vakantie is maar ook wanneer ik het even niet meer zie zitten en afwisseling nodig heb.

In drie weken tijd was het Jordy gelukt om mijn mentale neergang te keren waardoor ik weer voluit kan gaan in het behalen van mijn doelen. De sessies met hem waren voor mij perfect in balans met fysieke en mentale trainingen. Hij wist de balans zo te houden en mij daarmee in balans te brengen. Hij kent mijn doelen en hield die elke sessie weer voor, ervoor zorgend dat die scherp in zicht waren.

Ik zat vast en dreigde terug te vallen, maar ook kon hij mij uithalen en ik leerde anders te kijken naar een terugval. Voornamelijk daar niet in te blijven maar weer verder te kunnen.

De sessies met Jordy waren heftig zonder dat te beseffen in het uur van de training, dat voelde ik wel de dag erna. Hij bleef in alles rustig en stimulerend, nooit accepteerde hij een stelling van “maar dat kan ik niet”. Met een “zachte dwang” kreeg hij het altijd voor elkaar, en als het echt niet kon dan stond hij al klaar met alternatieven die even effectief waren. Ook legde hij duidelijk uit wat het effect moest zijn van de oefeningen, wat erg prettig is, want dan begrijp je waarvoor je het doet en dat is belangrijk voor je doelen.

Zijn voedingsadviezen waren voor mij op dat moment ook goed. Ik dacht alles in mijn voeding onder controle te hebben maar na een inventarisatie over mijn voeding en een gesprek met Jordy kon hij toch wat adviezen geven om mijn voeding te verbeteren. Het is duidelijk dat hij zich ook in voeding goed heeft verdiept.

Zijn trainings- en voedingsadviezen opvolgend ben ik inderdaad beter in mijn vel gaan voelen fysiek en mentaal. De trainingen van Jordy neem ik mee in mijn verdere trainingen naar mijn doelen. Vooral de oefeningen waar hij een “brug” maakte van waar ik was naar waar ik zijn wil, inclusief terugval. Fantastisch bedacht!”