Ik ben Jordy de Boer, Personal Trainer.

Dat ik nu dit mooie beroep uit mag voeren had ik een aantal jaren terug niet gedacht. Ik ben eerst 6 jaar lang werkzaam geweest als grafisch vormgever. Een baan van 9 tot 5 zittend achter de computer. Ik begon daar al snel te ervaren wat een ongezond eetpatroon en weinig beweging met je doet. Toen heb ik besloten het roer om te gooien en stap voor stap toe te werken naar een gezondere levensstijl. Toen ik resultaat begon te zien raakte ik steeds meer en meer gemotiveerd en ging ik mij ook steeds meer verdiepen in voeding en beweging, zoveel zelfs dat dit mijn grootste passie is geworden. Dit heeft mij dan ook doen besluiten om een opleiding te gaan volgen tot Fitness Instructeur.

Ik heb een keuze gemaakt om dingen in mijn leven om te gooien om zo mijn doelen te kunnen behalen

Als fitness instructeur kon ik mensen op weg helpen naar die gezondere levensstijl. Maar ik wilde graag meer betekenen voor deze mensen. Samen naar doelstellingen toe werken. Samen resultaten met ze behalen. Ik behaalde mijn Personal Trainer diploma’s en kreeg de kans om dit werk te gaan doen. Ik doe dit werk met passie en gedrevenheid. Dit helpt mij om met jou doelstellingen te gaan behalen en je te motiveren, zodat je meer uit jezelf kan halen. Ik ben nu als Personal Trainer werkzaam bij Sportcentrum de Wadden in Koog aan de Zaan en Basic Fit in Assendelft.

Ik heb een keuze gemaakt om dingen in mijn leven om te gooien om zo mijn doelen te kunnen behalen, ik weet dat jij dit ook kan en dat ik je daar bij kan helpen. Is je doelstelling afvallen, sterker worden, sport specifiek of misschien wel revalidatie? Samen gaan wij voor het gewenste resultaat!

Wat zijn mijn specialiteiten

– Motivator
– Doelgericht
– Afvallen
–┬áRevalidatie/herstel
– Sportspecifiek
– Kracht en conditie training
– Voeding

Opleidingen

– Fitness Trainer A
– Medisch Fitness
– National Academy of Sports Medicine – Personal Training
– LAPT – Personal Training
– Fysiek Trainer Voetbal
– Beweegdeskundige (pre) diabetes
– Senior fitness
– Cognitieve gedragstherapie

Personal Training ZaandamPersonal Training AssendelftPersonal Training KrommeniePersonal Training Koog aan de Zaan