“Op 29 Maart van dit jaar stortte mijn wereld in. Ik liep een Achillepeesruptuur op, diagnose 6 tot 9 maanden eruit. Niet meer voetballen, niet meer trainen, ik kon weer helemaal op nieuw beginnen met het sporten.

Op een gegeven moment sprak Jordy mij aan in de sportschool en vroeg hij hoe het ging met mijn revalidatie, Hij bood mij aan om me te helpen met mijn revalidatie. In het begin keek ik hier toch een beetje twijfelend tegen aan aangezien ik zelf al een sport achtergrond heb en dacht dat ik alles zelf wel kon doen en dat ik niemand nodig zou hebben. Maar in de trainingen bleek al snel dat hij er verstand van heeft.

Behalve met de fysieke arbeid hielp Jordy mij ook uitstekend met simpele voedings adviezen en het opstellen van een trainings schema waardoor ik met minder tijd en minder moeite er meer uit haalde dan ik voorheen deed. Zoals een iedereen zat ik er in het begin al snel door heen. Maar stapje voor stapje werden de sessies al snel intensiever en merkte ik al spoedig dat ik weer nieuwe kleding moest kopen. Wat natuurlijk alleen maar een goed teken is. Ook de progressie qua herstel verliep eigenlijk veel beter dan ik had verwacht en na de 3 maanden intensieve arbeid die we samen geleverd hebben was ik al bijna helemaal speel klaar.

Nu ik hersteld ben en ik even het gevoel heb ‘dat ik een extra duwtje in mijn rug kan gebruiken’ weet ik dat ik bij Jordy terecht kan om mij weer een stapje dichter bij mijn doelen te brengen. Wat ik vooral belangrijk vind is dat de trainingen en het doel realistisch waren. Geen enkele keer had ik het gevoel dat het te veel was maar ook niet dat het te makkelijk was.

Samen haalden we alles er uit wat er in zat. Ik kan Jordy zeker aanraden voor iedereen. Jong en oud, ervaren sporters of beginners.”