“Toen ik na mijn afstuderen begon met werken, merkte ik dat ik steeds minder beweging kreeg. Daarom begon ik met fitness in mijn plaatselijke sportschool. Hierbij lag mijn focus vooral op het verbeteren van mijn conditie en kweken van spieren. Vanuit de sportschool kreeg ik eens in de drie maanden een nieuw trainingsprogramma aangereikt en hoewel dit initieel goed beviel, kreeg ik na verloop van tijd het gevoel dat ik met de juiste ondersteuning meer kon bereiken. Ik was ervan overtuigd dat ik┬ámijn spiergroei en conditie sneller kon verbeteren met een goed voedingsprogramma en persoonlijke begeleiding. Daarnaast had ik behoefte aan iemand die kon demonstreren hoe ik de verschillende fitness-apparaten correct moet gebruiken, aangezien incorrect gebruik van een apparaat kan leiden tot blijvend lichamelijk letsel. Dat was een risico wat ik op mijn leeftijd (22) niet wilde nemen.

Via mijn omgeving kwam ik al snel terecht bij Jordy en hij nodigde me uit voor een kennismakingssessie. Dit illustreerde direct perfect wat voor soort trainer Jordy is: iemand die eerst zorgvuldig luistert naar jouw wensen en je situatie analyseert, alvorens hij overgaat op het maken van plannen en adviezen. Na de kennismakingssessie heeft Jordy een persoonlijk programma voor mij opgesteld, dat goed aansloot bij mijn trainingsdoelen en ervaringsniveau. Ook moest ik gedurende een week mijn voedingsinname bijhouden, zodat Jordy op basis daarvan persoonlijke tips en verbeterpunten kon aandragen.

Van tevoren heb ik duidelijk aangegeven dat ik drie maanden wilde sporten onder Jordy’s begeleiding. Mijn doel was om in deze tijd genoeg kennis en ervaring op te doen over fitness en voeding, zodat ik vervolgens zelfstandig verder kon sporten. Dit is uiteindelijk gelukt, doordat Jordy een goede instructeur is die altijd verklaart waarom hij bepaalde oefeningen of adviezen geeft. Door te sporten met Jordy bereik je dus niet alleen sneller je doelen, je leert ook een heleboel over trainen, voeding en je lichaam.

Bovendien is Jordy een ontzettend leuke trainer. Doordat hij spontaan is en op luchtige manier lesgeeft, ben ik hem gedurende de drie maanden meer gaan zien als “sportmaatje” dan als personal trainer. Ook is het ontzettend fijn dat Jordy buiten trainingsuren bereikbaar is via WhatsApp. Daardoor hoef je vragen niet te bewaren tot de volgende sessie en kun je jouw trainingstijd met Jordy altijd optimaal benutten.

Ik kan sporten met Jordy dus aan iedereen aanraden. Je bereikt je doelen aanzienlijk sneller dan wanneer je zelfstandig sport, je leert een heleboel over trainen, voeding en je lichaam, en het is ook nog eens ontzettend gezellig!”