“7 weken geleden heb ik doen besloten om Jordy als personal trainer in te schakelen. Dit omdat ik werd afgewezen tijdens mijn medische keuring voor defensie. Alles ging prima tot het onderdeel kracht, ik scoorde op 2 van de 4 onderdelen te weinig en werd helaas niet goedgekeurd. Super balen natuurlijk!

Ik heb met Jordy contact opgenomen en diezelfde dag nog een afspraak gemaakt voor de 1ste training. Samen hebben we door besproken wat mijn doelstelling was. Binnen 4 a 5 weken voldoende spierkracht op  bouwen voor een herkeuring.

Ik ben een leek als het gaat om sporten. Bij de eerste training stelde hij een schema voor mij op, waaraan ik kon werken als we niet samen trainden. Alles werd prima uitgelegd en voorgedaan. Ik kreeg duidelijke tips en adviezen over de verschillende oefeningen, de volgorde van de oefeningen en mijn houding tijdens de uitvoering ervan.

Er werd goed aangegeven dat kracht mede zit in een goede houding. Ik heb hierdoor een hoop opgestoken over mijn eigen lichaam. Dit neem ik mee en zal ik onthouden zodat ik het thuis of waar dan ook kan toepassen. Tijdens de Personal Training sessies met Jordy zorgde hij er altijd voor dat er een diversiteit aan oefeningen aanwezig was, waarbij het gehele lichaam getraind werd. Niet alleen gericht op kracht maar ook balans, coördinatie en conditie. Ook heb ik van zijn kennis over voeding mogen profiteren. Alles bij elkaar merkte ik al snel dat hij vakbekwaam en deskundig is!

Jordy motiveert en stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Is hierbij rustig en vriendelijk in omgang. Hij is doel gericht en houdt het doel en tijdsbestek in oog. Na 5 weken met plezier getraind te hebben met mocht ik terug komen voor mijn herkeuring. Dit maal was ik goed gekeurd!! Ik scoorde op alle kracht onderdelen ruim voldoende. Ik zal iedereen Jordy aanraden als trainer.”